Kan ik zien dat ik een Heks ben?

Tuurlijk, aan je zwarte kleding en punthoed, of dat je graag in je blootje door het bos huppelt. Hahaha. Maar nee, niet echt, hoewel je wel tekens in je hand kan hebben die er op kunnen wijzen dat je een geboren Heks bent of een Erfheks.

Handlezen is een zeer krachtige bron van waardevolle informatie. Het geeft ons inzicht in zowel ons fysieke als ons eeuwige lichaam. Er zijn bijvoorbeeld tekens die ons helpen meer te begrijpen over ons romantische leven en toekomstige huwelijk(en).

Bovendien zijn er tekens die ons laten zien waar we goed in zijn. Zowel onze talenten als zwakheden “kerven” eigenaardige tekens in de handpalm. Dit is een lijst van 5 belangrijke tekens van de actieve hand die wijzen op een krachtige Geboren Heks of een Erfheks. Op de niet-actieve hand betekenen ze dat je de potentie hebt om de krachten te ontwikkelen.

Deze tekens kunnen afkomstig zijn uit een vorig leven en dan ben je een Geboren Heks of via DNA zijn overgeërfd en dan ben je een Erfheks en worden over het algemeen Heksentekens genoemd.

  1. HET GEHEIME KRUIS (OOK BEKEND ALS HET MYSTIEKE KRUIS)

Misschien wel een van de krachtigste tekens is het Geheime Kruis of Mystiek Kruis. Dit is een kruis of X-vormig teken – dat zich tussen de hartlijn en de hoofdlijn bevindt. Zie de afbeelding.

Mensen die dit teken hebben, worden geacht hun magische krachten al op zeer jonge leeftijd te kennen.

Bovendien hebben ze een natuurlijke neiging tot de occulte wetenschappen en geheimzinnige wijsheid. Ze hebben een sterke intuïtie waardoor ze krachtige heksen zijn. Heb je het? Laat het ons weten!

2. HET PARANORMALE KRUIS

Onder de handlijntekens geloven we dat het Paranormale Kruis echt belangrijk is  (slechts 3% mensen in de wereld hebben het). Er zijn tekens op de wortel van elke vinger. Elke vinger vertegenwoordigt een andere planetaire entiteit.

Daarom, wanneer een Paranormaal Kruis wordt gevonden, moeten we de vinger corresponderen met de juiste planeet en zien wat het betekent.

ALS EEN PARANORMAAL KRUIS WORDT GEVONDEN:

Wijsvinger. Dit is de vinger van Jupiter. Daarom betekent het Paranormale Kruis op deze vinger dat het geluk van de Jupiter aan je zijde staat. De magische kansen zullen zich voordoen die je zullen helpen om succes te bereiken.

Het betekent ook dat je een griezelig vermogen hebt tot magische wijsheid. Je kunt heel krachtig worden als je het vermogen hebt om krachtige kennis te absorberen. Wijze Leraren voelen zich tot jullie aangetrokken. Later in je leven ben je voorbestemd om een magische leraar te worden.

Middelvinger. Dit is de vinger van Saturnus. Dus als daar het Paranormale Kruis wordt gevonden, word je gezegend door Saturnus, de planeet van Heksen. Je hebt het vermogen om te leren op zowel de gemakkelijke als de moeilijke manier.

Bovendien ben je gebaat bij een harde en strenge leraar, maar je leert magie door je ervaringen. Je zult je extreem grote vermogen ontdekken zodra je wat quality time voor jezelf hebt gevonden. Meditatie doet wonderen voor je, evenals Droom Magie!

Ringvinger. Dit is de vinger van de Zon. Daarom, als je daar een Paranormaal Kruis ziet, word je gezegend door Zon en Apollo, de God van Magie en Profetie. Je hebt de kracht om aan te trekken wat je nodig hebt in je leven. Je bent een tovenaar/tovenares. Dit betekent dat je liefdesleven een inspiratie kan worden in je magische activiteiten.

Pink. Dit is de vinger van Mercurius. Dit verandert natuurlijk alles. Mercurius is de planeet die geassocieerd wordt met alle magische werken en waarzeggerij. Van jongs af aan heb je kennisgemaakt met de magische wereld. 

Daarom, als je gezegend bent met dit teken, ben je geboren om van magie te houden en er goed in te zijn. Het betekent dat Mercurius, de wijze God, je geboorte heeft gezegend waardoor je een krachtige magiër/heks bent geworden. Gebruik je hersenen en je hart om je magische vermogens te ontwikkelen.

3. DE PSYCHISCHE DRIEHOEK

Een piramide-achtig of driehoekig teken op de pink of tussen pink en ringvinger is de Psychische Driehoek. Kijk beter, dit teken is misschien niet zo voor de hand liggend. De handlijntekens kunnen bleek en moeilijk op te merken zijn.

Heb je het gevonden? Dit betekent dat je om de een of andere reden, opzettelijk of onbedoeld, deze krachten hebt geblokkeerd.

Soms blokkeren we onze magische krachten wanneer we in onze vorige levens “magische misdaden” hebben begaan, of we onze magie voor duistere doeleinden hebben gebruikt. Dit is een verdedigingsmechanisme zodat we onszelf niet meer pijn doen.

Elke keer dat we een “duistere” spreuk uitspreken om iemand te kwetsen en/of in te grijpen in iemands vrije wil, creëren we slecht karma. Dit slechte karma komt uiteindelijk bij ons terug.

De Psychische Driehoek is waar onze magie gevangen zit. Dit teken kan ook betekenen dat iemand anders onze krachten heeft gebonden. Dit kan waarschijnlijk betekenen dat je in een van je vorige levens een aantal vijanden hebt gecreëerd of dat een krachtige heks of magiër je afgesloten hebt ter bescherming van jezelf of anderen.

De sleutel tot het ontsluiten van onze krachten is liefde en acceptatie van onszelf en anderen. We kunnen gemakkelijk weer machtige heksen worden als we de anderen en onszelf vergeven. Natuurlijk zal een betoveringsbrekend ritueel, reiniging en een krachtige ontwakende spreuk helpen!

4. HET MERKTEKEN VAN DE GENEZER

Vier of meer parallelle lijnen aan de onderkant van de pink is een indicator dat deze persoon een krachtige genezer is. Het betekent dat de drager van het merkteken van de genezer het grote vermogen heeft om de harten van mensen aan te raken en manieren te vinden om hun littekens zowel emotioneel als fysiek te genezen.

Tegenwoordig zijn deze mensen artsen, psychologen en life coaches. Ze hebben het pad van genezing gekozen om anderen te helpen, hetzij als beroep of als hobby.

We zouden kunnen zeggen dat deze tekens op onze handen zijn als de medailles van Mercurius, god van communicatie en genezing. 4-5 lijnen geven een krachtige genezer aan, 6-7 lijnen geven iemand aan die voorbestemd is om een genezer te worden, 8 en meer tonen iemand die in vorige levens (en deze waarschijnlijk) de kunst van het genezen onder de knie heeft. Hoe meer lijnen, hoe meer gaven.

Natuurlijk vereist het beheersen van de kunst van het genezen oefening en een goede luisteraar zijn. Net als oude wijze genezers of healers, moet je de kunst van het aarden en centreren beheersen.

5. ASTRALE REISLIJNEN

Onder de Berg van de Maan duiden deze palmtekens op een natuurlijk vermogen om tijd en ruimte te overstijgen. Je reist meer naar het astrale vlak dan je weet!

Dit is een persoon die geboren is om te reizen in zowel fysieke als astrale gebieden. Degene die geboren is met de Astrale Reis lijnen heeft een natuurlijk vermogen om een grote magiër/heks te worden aangezien hij/zij/hen zichzelf kan projecteren op het astrale vlak.

Sjamanen, heksen en magiërs reizen in het astrale vlak zodat ze meer informatie kunnen krijgen. Vanuit het astrale vlak kunnen ze genezen, ze kunnen een spreuk uitspreken en spreken/overleggen met de entiteiten in de geestelijke wereld. Je bent een astrale magiër!